Abbas ÇALIK ve Sıdıka ÇALIK Kimdir?

Abbas ÇALIK ve Sıdıka ÇALIK Kimdir?

23.05.2019 2760

ABBAS ÇALIK

              1931 Adana doğumlu olan Abbas ÇALIK'ın ailesi Elazığ'ın Harput  ilçesinden göç etmiş ve Adana'ya yerleşmiştir. Seyhan ilçesine bağlı Yolgeçen köyünde çiftçilikle uğraşmıştır. 10 Haziran 2004 tarihinde vefat etmiştir.

SIDIKA SİTTİ ÇALIK

              1934 Adana doğumlu olan Sıdıka Sitti Hanım'ın ailesi Elazığ'ın Harput ilçesinden göç etmiş ve Adana'ya yerleşmiştir. Abbas ÇALIK ile evlenmiş olan Sıdıka Sitti Hanım Adana'nın Yolgeçen köyünde halen yaşamını sürdürmektedir. 

İHSAN ÇALIK

              16 Mayıs 1959 tarihinde ailenin 7. Çocuğu olarak Adana'da dünyaya gelmiştir. İlkokulu Yolgeçen köyünde, Ortaokulu 5 Ocak Ortaokulunda okumuştur. Askerlik görevini yerine getirdikten sonra Hatice Hanım ile evlenmiştir. İkisi kız biri erkek olmak üzere üç çocuk babasıdır. İhsan ÇALIK Seyhan ilçesinin Yolgeçen köyünde çiftçilik yapmaktadır.

              Okulumuzu, İhsan ÇALIK,  kardeşleri Ahmet ÇALIK, Mehmet ÇALIK, Aliye ÇALIK, Mahmut ÇALIK, Faik ÇALIK, Nazmiye ÇALIK, Hatice ÇALIK ve Hakkı ÇALIK ile birlikte anne ve babalarının adına yaptırarak 2011 yılında Adana'mızın hizmetine sunmuştur.